Cum să-ți faci buzele mai pline fără intervenții dureroase cu un simplu voucher notino?

Cum să-ți faci buzele mai pline fără intervenții dureroase cu un simplu voucher notino?

Nu ai buzele pline ale Angelinei Jolie? Nu ai de ce să fii complexată, căci există câteva sfaturi pentru a a-ți face buzele subțiri să pară mai pline. Îngrijirea buzelor, alegerea culorilor potrivite de ruj și chiar ingredientele naturale pot ajuta.

Ai grijă de gura ta

În primul rând, pentru a avea o gură frumoasă, ai grijă de ea! Amestecă uleiul de migdale dulci cu zahăr foarte fin, și masează-ți buzele, dar și fața și gâtul. După acest mic tratament natural, pielea ta va fi mai moale și mai strălucitoare. Și buzele tale vor fi evidențiate, pentru că vor avea conturul mai clar. De asemenea, vă puteți curăța buzele cu periuța de dinți, gura va arăta mai plină!

Alegeți culoarea rujului cu atenție

De la culoare la culoare, efectul asupra gurii poate fi dramatic diferit. Prin urmare, este important să alegi culoarea rujului tău cu atenție. Tindem să ne dorim să purtăm culori strălucitoare și extravagante pe buzele mici pentru a le face să pară mai mari. Mare greșeală! Dimpotrivă, gură va părea mai mică cu o culoare foarte spectaculoasă, la fel că și pentru culorile închise. Optează în schimb pentru culori deschise: nud, roz pal și pariază pe culori strălucitoare care îți vor scoate în evidență curbele buzelor. Lumina va străluci în zona gurii, spre deosebire de culorile mate, și, prin urmare, va da iluzia că există mai mult volum. Alege ce te avantajează din gama variată și poți beneficia și de un voucher notino.

Pariați pe creionul de buze

Creionul de buze desenează mai precis conturul gurii pentru a-l scoate în evidență. Alege un creion de buze de aceeași culoare cu rujul tău. Este exclus să ai conturul gurii viu colorat, iar restul deschis la culoare. Această modă a trecut. Începe prin a-ți contura gură, nu trebuie să treci peste marginea buzelor, pentru că aspectul nenatural va fi mai puțin atrăgător. Apoi, aplică rujul pe toată gură. Gură ta va arăta mai mare și zâmbetul tău mai strălucitor!

Două nuanțe pentru dublarea volumului

Pentru acest truc care va face buzele tale să arate mai pline, vei avea nevoie de două rujuri diferite. Alege-le în aceleași nuanțe, dar una dintre ele va fi puțin mai închisă. În primul rând, aplică cel mai deschis ruj pe toată gură. Rujul mai închis la culoare va acoperi doar interiorul buzelor tale. Vei obține astfel o diferența vizibilă care va da impresia unei guri mai pline. Aplică rujul pe interiorul buzelor și folosind degetele vei crea un gradient din interior spre exteriorul gurii. Pentru un efect și mai plin, pune puțin luciu în centrul gurii.

Trucuri naturale

Bazați-vă pe scorțișoară! E suficient sa faceti o mixtura din ulei de migdale dulci cu scorțișoară și sa-l puneti pe pe gură timp de aproape zece minute. Aroma picanta a scorțișoarei determina ca fluxul sangvin să se accelereze și prin urmare buzele vor incepe să se umfle! Un sfat extraordinar pentru buze mai pline.

Pe lângă toate aceste sfaturi și produse de înfrumusețare de luat cu un voucher notino, nu uita de ce e mai important: atitudinea! Ai încredere în tine și în calitățile tale!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]