Ofer împrumut 5000 euro: construiește un garaj pentru mașina ta cu un credit!

Ofer împrumut 5000 euro: construiește un garaj pentru mașina ta cu un credit!

Dacă mergem pe principiul „Bărbaților le plac femeile, dar iubesc mașinile”, nu ne-ar miră să vedem grijă și investițiile financiare pe care un bărbat le face într-o mașînă. Iar deținerea propriului garaj are multe avantaje. Când un șofer investește în achiziționarea unui autoturism nou, sau chiar într-un vehicul second-hand, trebuie să se gândească la întreținerea mecanică… dar nu numai. O mașînă îmbătrânește mult mai bine dacă „se odihnește” în fiecare noapte într-un garaj decât pe stradă. Caroseria este mai puțîn supusă riscului de zgârieturi sau grindină. De asemenea, motorul și întregul automobil nu se confruntă cu înghețurile dimineții. Garajul are însă și un avantaj financiar, deoarece prețul asigurării poate scădea dacă mașina este returnată acolo în fiecare seară.

Dacă intenționați să construiți un garaj pentru a vă proteja noua mașină, puteți profita și de spațiu suplimentar de depozitare pentru a vă depozita uneltele, de exemplu. Dar construirea sau renovarea unui garaj necesită o anumită investiție financiară. Daca deja aveti credite pentru casa si mașina, nu se pune problema sa mai adaugati unul pentru construirea unui garaj. Alternativa la un credit bancar? „Ofer împrumut 5000 euro”!

Ofer împrumut 5000 euro: ce tip de garaj este potrivit pentru mașina ta?

Înainte de a te apuca de o muncă costisitoare, trebuie să te gândești la o soluție potrivită nevoilor tale. Nu vei avea aceleași oportunități dacă locuiesti într-o casă de oraș sau la țară.

În primul rând, trebuie să verificați dacă spațiul alocat pentru construcția garajului dvs. este suficient. Astfel, proprietarii cu o grădină mare își pot construi mai ușor garajul. Locuiești într-o casă de oraș și nu ai o grădină sau o simplă curte mică? Poți amenaja un garaj la subsolul casei tale, cu condiția ca modul de configurare a spațiilor tale să-ți permită. Un alt punct important de luat în considerare este bugetul dvs. Pretul unui garaj variaza in functie de amploarea lucrarii. Iată câteva exemple de prețuri pentru cele mai comune lucrari:

– Garaj suprateran independent sau atașat: aproximativ 600 de euro pe m² sau 12.000 de euro pentru un garaj de 20 m²

– Garaj din lemn tip adăpost: de la 2.500 de euro (excluzând costurile de instalare)

– Garaj subteran sau semisubteran: aproximativ 660 de euro pe metru patrat.

Pentru a construi un garaj în casa sau în grădină, trebuie să adăugați și alte elemente legate de cheltuieli: adăugarea de spatii de depozitare (rafturi), izolație și deschidere electrica. Nu uitati ca pentru realizarea unui garaj de peste 20 de metri patrati trebuie sa solicitati imperativ autorizatie de construire.

Ofer împrumut 5000 euro: un împrumut pentru amenajarea garajului dvs.

Ofertele de credit de la persoane fizice nu tin cont de scopul pentru care va împrumutati. Puteți să vă împrumutați de la 1.000 de lei pana la sume cu mai multe zerouri și să rambursați împrumutul în propriul ritm, pe o perioadă convenita impreuna cu creditorul persoană fizică.

Pregătește-ți cererea de credit de la o persoană fizică cu incredere, dar si cu precautii! Nu strica sa inchei un contract de împrumut in care sa se specifice exact cat, cum si pentru cat timp va trebui sa platesti creditul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei până la 15.000 lei în 48 de ore?

Aplică mai jos ⤵