De ce să alegi un cadou pentru iubit Valentine’s day de cuplu?

De ce să alegi un cadou pentru iubit Valentine’s day de cuplu?

Pe 14 februarie se sărbătorește un eveniment foarte special: Valentine’s day sau Ziua Îndrăgostiților. E momentul să celebrați dragostea voastră printr-un cadou pentru iubit Valentine’s day potrivit și pentru cupluri! Vești bune, am găsit câteva cadouri originale pentru cupluri!

Valentine’s day este puțin comercială și nu ar trebui să fii romantic doar pe 14 februarie. Ei bine, este totuși un bun prilej de a planifica o mică surpriză pentru cuplul vostru. Mai ales că o vei descoperi în selecția de idei de cadouri speciale pentru Valentine’s day.

Ce cadou pentru iubit Valentine’s day este mai potrivit pentru un cuplu?

Dacă există un lucru asupra căruia toată lumea este de acord este că găsirea unei idei bune de cadou este complexă pentru Valentine’s day. Fie că este un cadou pentru un bărbat sau un cadou pentru o femeie, poate deveni o bătaie de cap pentru că dacă nu este la înălțime riscă să compromită seara.

Oricare ar fi opțiunea ta, găsirea cadoului potrivit pentru iubit Valentine’s day este un exercițiu complex, există într-adevăr diferite grade de sentimente de dragoste, așa că trebuie să alegi cadourile cu grijă pentru a nu exagera!

Cadouri sexy sau romantice de Valentine’s day?

În categoria cadourilor sexy, găsim cărți și obiecte ce pot fi folosite în serile romantice de către cuplu. V-ar plăcea în special lumânarea de masaj care poate fi foarte sexy și un aperitiv bun pentru ceea ce va urma. Această lumânare se transformă în ulei de masaj prin încălzire. Este suficient să rulați ceară pe corp. Ceara este special concepută pentru a rămâne călduță, nu te poate arde. Multe arome sunt disponibile: monoi, miere, zen, alune, ylang-ylang.

În categoria cadourilor romantice găsim baloane cu heliu în formă de inimă care se livrează oriunde ar fi partenerul tău, un trandafir de ciocolată, un hanorac personalizat sau alte obiecte ce pot fi gravate sau imprimate (portofel, ceas, breloc). Un exemplu de obiect personalizat ar fi cană pentru a-ți declara dragostea cu imprimeu special de dragoste. Dimineața, iubitul tău se va desfăta cu o cafea sau un ceai, servit într-o cană specială, personalizată cu orice crezi că îi poate face plăcere (motive de dragoste, o poză cu voi doi, un citat haios).

Un alt obiect numai bun de scos în evidență și tranformat în ceva unic este un banal (aparent) tricou bărbătesc cu broderie personalizabilă. Există site-uri care oferă o colecție de tricouri și hanorace bărbătești pe care să le personalizezi cu inițialele tale sau numele tale pentru un cadou pentru iubit Valentine’s day de-a dreptul original. Există și posibilitatea să vă luați tricouri la fel, cu imprimeuri personalizate pentru fiecare (unul că răspuns la celălalt, mesaje haioase adresate bărbaților sau femeilor). Dacă acum nu e momentul să ne jucăm de-a romantismul, atunci când?

Dacă iubitul tău este mai gurmand, nu ezita să optezi pentru o cutie de bomboane în formă de inimă sau cu diverse motive care să amintească de această zi specială. Este un cadou pentru iubit Valentine’s day pentru cuplu, căci sigur nu te va lăsa să salivezi atunci când va degusta bunătățile. În plus, se știe că ciocolata poate avea diverse întrebuințări… Și nu ne referim neapărat la cele culinare!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]