Notino transport gratuit: cum să machiezi buzele după forma lor?

Notino transport gratuit: cum să machiezi buzele după forma lor?

Există mai multe moduri de a avea buze perfecte demne de cele mai mari vedete. Companiile de cosmetice produc mii de rujuri, glosuri, balsamuri de buze, creioane de buze etc. Acestea sunt instrumentele de bază pe care le folosim zilnic, dar ar trebui să știm deja să le folosim corect. Citeste articolul si alege din gama variata, beneficiind si de Notino transport gratuit!

Ce forma a buzelor ai?

Buzele au tot felul de forme. Fiecare gura este unică și genetica este cea care determină în principal tipul de buze, structura feței și alte caracteristici faciale.

Nu există o formă a buzelor standard în sine pentru că fiecare persoană are caracteristici foarte diferite de cealaltă, dar dacă generalizăm, există mai multe tipuri de buze:

buze subtiri
buze groase
buze arcul lui Cupidon pronunțate
buze arcul lui Cupidon nedefinite
buze superioare mai groase decât buzele inferioare

Indiferent de tipul tău de buze, iti oferim produse de calitate cu un voucher notino si sfaturi pentru a avea grijă de ele, cum ar fi:

Asigura hidratarea buzelor
Masează-ți buzele
Foloseste întotdeauna balsam de buze
Folosește ruj când ieși in oras

Cum să-ti ingrijesti buzele pline?

Buzele pline sunt cunoscute a fi cele mai seducătoare și devin adesea în centrul atenției. În funcție de dorințe, poți opta pentru tonuri de roșu intens pentru a scoate in evidenta și mai mult volumul. Sau poți alege dimpotrivă un ruj cu nuanțe nude pentru a-ți evidenția mai mult machiajul ochilor. Daca vrei sa camuflezi o gura plinuta foloseste in schimb un rosu discret, mat si inchis, care va avea ca efect reducerea volumului buzelor. Este inutil să folosești creionul de buze pentru a trasa conturul gurii, totuși poți folosi un fond de ten pentru a înmuia conturul.

Ce produse sa folosesti pentru buzele subțiri, doar cu un cod transport gratuit notino?

Pentru a mări o gură cu buze subțiri, alege un creion de culoarea buzelor și un gloss în nuanțe deschise sau nude pentru a le da volum. Contrar credinței populare, femeile cu gura subțire ar trebui să evite să folosească roșu închis, cu riscul de a-și subția și mai mult buzele. Pentru a contura buzele subtiri, trebuie sa incepi prin a redesena conturul buzelor iesind usor in exterior si insistand pe coltul buzelor pentru a le intinde. Evidențiaza conturul buzelor cu un creion care are grosime de minim 1 milimetru. Aplica rujul pe ambele buze, apoi putin gloss in centru. Pune o notă de iluminator pe arcul lui Cupidon.

Ce sa faci cu buzele asimetrice?

Pentru a ruja buzele asimetrice, te poți juca cu efectul optic. Pentru a face acest lucru, foloseste mai mult creionul de buze la arcul lui Cupidon. Evidentiaza conturul buzei inferioare cu un corector adaptat tenului tău. Cu buzele închise, corectează asimetria cu creionul, apoi completează interiorul buzelor. Apoi pune roșul natural si foloseste un șervețel pentru a îndepărta excesul de material.

Daca te gandesti la un machiaj permanent al buzelor, este necesar sa stii dinainte ca este o procedura dureroasa si are efecte secundare. După intervenție, poti simți furnicături, dar unguentul anestezic poate fi aplicat pe buze pentru a calma durerea.

Dar de ce sa te torturezi cu asta, cand poti foarte bine sa urmezi sfaturile de mai sus sa-ti iei tot ce-ti trebuie cu Notino transport gratuit pentru o gura seducatoare!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]