Moda XXL la preturi XS cu ajutorul unui simplu cod reducere about you

Moda XXL la preturi XS cu ajutorul unui simplu cod reducere about you

Găsirea vestimentației potrivite pentru cei cu forme peste mărimea 44 este o cursă de obstacole. În afară de internet, oferta este foarte slabă. Dar în era incluziunii, observăm totuși unele schimbări, în principal în magazinele online de unde poți cumpără haine în mărimi mari, la prețuri bune și beneficiind de un cod de reducere about you.

Cine a spus că nu poți fi la modă atunci când ai forme? Plus size nu înseamnă că trebuie să te ascunzi undeva și să nu porți haine la modă.

Cunoaște-ți perfect tipul de corp

Cunoașterea siluetei este prima cheie pentru îmbunătățirea stilului. Știind în mod conștient că ai o siluetă în O, îți va permite să foloseșți instrumentele disponibile pentru a străluci. A avea o formă de O înseamnă că ai forme distribuite pe tot corpul și că talia nu este foarte marcată.

Formele tale feminine sunt atuurile tale. Important este să nu te ascunzi în spatele hainelor prea largi și prea largi. Mai degrabă, va fi vorba de a-ți arăta formele și de a echilibra partea de sus și partea de jos. Pe lângă faptul că vă marcați dimensiunea pentru a avea proporțiile potrivite.

Joacă-te cu liniile verticale

Pentru a-ți găși armonia, te vei putea juca cu liniile hainelor tale. În acest mic joc amuzant, sunt liniile verticale care predomină pentru că te subțiază. Dimpotrivă, liniile orizontale vor tinde să te „împacheteze”.

Pentru a crea linii verticale cu hainele tale, combină articolele de mai jos pe care le poți găși chiar astăzi la prețuri avantajoase folosind un cod reducere about you:

O bluza cu decolteu în V.;

Paltoanele care se opresc către șolduri sau chiar sub șolduri.

Veste sau cardigane de culoare închisă (gri, bleumarin, vișiniu, verde smarald) deasupra unor bluze mai deschise la culoare pentru a crea această verticalitate.

Alege-ți și blugii și pantalonii în tonuri închise și în țesături bune, în croieli drepte, întotdeauna pentru efectul vertical. Sau o croiala evazata pentru a-ți echilibra silueta.

Modelul trapez la fuste pentru a ascunde șoldurile sau fustă creion pentru a le modela.

Marchează-ți talia cu niște centuri interesante sau curele din piele ori sacouri cu un cordon care îți subliniază frumos curbele și îi accentuează partea de mijloc. Găseșți o selecție interesantă de accesorii și beneficiezi și de un cod reducere about you pe magazinul tău online.

Profită de codul reducere about you și încălța-te cu stil
Și da, nu e niciun secret că încălțămintea cu toc te face subțire și îți modelează picioarele. Sunt trucul perfect pentru a-ți oferi un aspect elegant în cel mai scurt timp. Dacă ești reticență la gândul unor tocuri înalte din cauza confortului, poți opta cu siguranță pentru tocuri de 4 până la 6 cm. În schimb, alege un toc pătrat și / sau gros pentru a crea armonie cu silueta ta. Un toc pană va fi, de asemenea, foarte practic. Și dacă dorești să afli mai multe despre modelele de pantofi pe care să le poți alege în funcție de tipul de corp, nu ezită să vizitezi site-ul about you unde poți beneficia de sfaturi de stil și de un cod reducere about you la abonare.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]