Rochiile în tendințe ale iernii care se pot lua la reducere!

Rochiile în tendințe ale iernii care se pot lua la reducere!

Cine a spus oare că nu poți purta rochii chiar și iarna? Trebuie doar să schimbi imprimeurile verii cu alte nuanțe mai monocrome, să iei niște ciorapi groși în picioare și să alegi materiale mai groase și mai călduroase. Iată care sunt cele mai frumoase materiale pe care le poți lua de la magazinul about you.

O rochie maxi pentru un maxi look. Crezi că rochiile lungi sunt rezervate doar pentru sezonul estival? Ei bine, nu e chiar așa. Iarna, trebuie să alegi o rochie la reduceri maxi din bumbac sau dintr-un material sintetic, dar cu mânecile lungi. Pentru cel mai frumos contrast, poți purta rochia lungă cu cizme tot lungi, dar și cu cizme gen cowboy.

Rochia din catifea, un model clasic. Față de ceea ce ai putea crede, catifeaua este un material foarte ușor de purtat. Este chiar un adevărat must have pentru moda hivernală. Se pot alege nuanțe de mar, de verde, de roșu bordo sau de bej.

Cea mai confortabilă și cea mai călduroasă- rochia tip pulover. Este o rochie feminină, sexy chiar, dar și extrem de confortabilă. Și îți poți lua mai multe modele la reduceri!

Rochia cu flori, dar cu un motiv dark romance. Imprimeul floral știe cum să cucerească inimile. Și acum se poartă atât iarna, cât și vara. Iarna, alege nuanțe mai închise. O rochie în nuanțe de bleumarin este deci cea mai bună alegere. O poți purta alături de cizme din catifea și de o geantă cu lănțișor.

Rochia din piele este și ea un veritabil must have care trebuie să fie cumpărat la reducere folosind cuponul de reducere about you. Și este o valoare sigură pentru sezonul toamnă-iarnă. Are cele mai senzuale croieli, dar și un aspect atemporal.

Rochia cu paiete este cea mai bună alegere pentru sărbătorile de sfârșit de an. Între influențele sixties și nineties te va ajuta să fii cea mai frumoasă la petrecerile la care vei merge.

Dacă alegi rochiile cu motive, nu uita să cele cu buline te vor ajuta să ai cel mai frumos look pop și grafic. Arată cel mai bine pe rochiile lungi sau scurte, dar și pe cele evazate. Florile te vor ajuta și ele să ai cel mai frumos look romantic sau boem.

Și în acest nou sezon, rochiile vor fi în stil seventies. Alege deci rochiile cu imprimeuri retro, în culori calde sau croieli evazate, care arată cel mai bine alături de catifea.

Rochia tip cămașă, sub toate formele sale, indiferent de forma sa, tip portofel, cache-coeur sau tunică este și ea foarte în vogă. Este cel mai universal model și poate pune cel mai bine în valoare orice tip de morfologie.

Rochiile top baby doll, cu mânecile bufante vor fi cele mai în vogă în noul sezon rece. Sunt cele mai feminine piese vestimentare care te vor ajuta să ai cel mai frumos look.

Un lucru e sigur- negrul este cea mai în vogă nuanță a iernii. Dar, cele care nu vor să aibă o iarnă fără culoare, pot alege și nuanțele de roz fuchsia, de verde sau de violet deschis. Nuanțele de bleumarin sau de cărămiziun sunt și ele foarte în vogă.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]