9 idei de cadouri pentru un adolescent (16-18 ani)

9 idei de cadouri pentru un adolescent (16-18 ani)

Ai un copil ajuns la vârsta adolescenței și ți-ai dori să îi faci un cadou. Ești în căutarea unor idei, vrei să te asiguri de faptul că îi va plăcea ce îi oferi. Iată 9 idei de cadouri pentru un adolescent cu vârsta cuprinsă între 16-18 ani.

O ieșire escape game

Gata cu ieșirile la bowling sau plimbările cu kartul, acestea deja sunt considerate învechite de adolescenți. Dacă vrei să îți surprinzi cu adevărat adolescentul, ideea ideală de cadou ar fi să îl inviți la o ședință de escape game. Înscrie-l la o astfel de ședință împreună cu amicii cu care are obiceiul să joace: aceștia vor fi închiși într-o încăpere pe care vor trebui să o părăsească după o oră. Cel mai interesant este că, pentru a ieși din încăpere, vor fi nevoiți să rezolve un mister.

O consolă de jocuri

Fără îndoială, un must have atunci când vine vorba despre oferirea unui cadou unui adolescent. Consolele de nouă generație sunt populare în rândul adolescenților deoarece oferă o experiență inedită de joc.

O cască audio

Dacă adolescentul tău adoră să asculte muzică, casca audio este o idee perfectă de cadou. Va avea posibilitatea să o folosească împreună cu telefonul său inteligent sau cu PC-ul. Alege o cască audio care oferă un sunet de calitate și un microfon integrat.

Un abonament la o platformă de streaming

Iubitul tău este mai degrabă pasionat de hip-hop, de reggae sau afrobeat? Oferă-i posibilitatea de a asculta muzica favorită direct de pe un smartphone datorită unui abonament. Zeci de milioane de titluri sunt disponibile în orice moment atunci când sunteți interesați de un cadou pentru iubit.

Un smartphone

Devenit un obiect indispensabil pentru adolecenți, telefonul inteligent este cadoul ideal care cu siguranță îi va face plăcere. Optează pentru un smartphone puternic deoarece adolescenții îl folosesc penru o mulțime de lucruri (jocuri, muzică, filme, poze, distracție).

Pantofi în tendințe

Adolescența este vârsta la care un băiat este interesat să cucererască fetele, look-ul și moda reprezintă elemente importante care îl fac să se simtă bine în pielea lui. Pantofi în tendințe precum teniși sau sneakerși reprezintă o idee bună de cadou.

O boxă portabilă

Dacă adoră să dea muzica la maxim în camera sa, o boxă portabilă este perfectă pentru el. Pentru un sunet inegalabil, alege o boxă mai mare.

Figurine de colecție

Ai un adolescent mai degrabă geek? Atunci nu îți mai bate capul să găsești cadoul perfect, oferă-i niște figurine de colecție. Figurinele de colecție sunt pe lacul unui număr mare de adolescenți. Faptul de a dispune de astfel de figurine în colecția sa îl va face mândru. Alege figurine de calitate și autentice chiar dacă prețul este puțin mai ridicat.

Un scooter sau o bicicletă

Oferirea unui scooter unui adolescent este o idee bună, mai ales dacă are vârsta cuprinsă între 16-18 ani. Poate uita de ieșirile cu mijloacele de transport în comun și să se plimbe oriunde își dorește. Și bicicleta este o idee bună sau, de ce nu, o trotinetă electrică. O nouă modalitate de transport care îi va marca cu siguranță adolescența.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]