Credit fulger pana la salariu. De unde se poate procura?

Credit fulger pana la salariu. De unde se poate procura?

Daca ai nevoie de un imprumut pana la salariu exista posibilitatea contractarii unui credit pana la salariu.

In cazul sondajului facut de Credit Doctor, pentru cei interesati de imprumuturi online  a rezultat ca, cea mai buna solutie de creditare este site-ul VivaCredit.

Acestia ofera imprumut suma de pana la 2.000 de lei pe perioada nedeterminata si impun o dobanda de 1.2% pe zi, dar ofera dobanda de 0% pentru primele 30 de zile.

Cei de la Viva Credit  au mai multe tipuri de credite cum ar fi: credit rapid fara acte, împrumut online urgent, credit rapid fara dobanda si credit rapid cu buletinul. Creditul rapid fara acte este indicat atunci cand ai situatii neprevazute, deoarece nu ai nevoie de foarte multe documente si tot online afli si dobanda.

Creditul online urgent are un sistem de verificare extrem de rapid si se face online pe platforma institutiei nebancare.

Creditul rapid fara dobanda este indicat daca ai nevoie de sume mici de bani, pe perioade scurte si dobanda 0%.

Creditul rapid cu buletinul este indicat cand ai nevoie urgenta de bani si nu iti permite timpul sa obtii si alte documente in afara de buletin.

Al doilea exemplu sunt cei la Credit Fix, care va pot oferi imprumut de pana la suma de 4.000 de lei si aprobarea este de 15 minute, cu contract incheiat pe maxim 60 de luni.

Credit Fix nu accentueaza trecutul negativ al unei persoane rau platnice si ofera imprumuturi si persoanelor cu istoric negativ. Acestia au o echipa care te poate ajuta sa-ti rezolvi rapid problemele financiare.

Avantajul e ca se poate sa va imprumutati in acelasi timp de la ambele institutii, pentru a beneficia de o suma cat mai mare si de dobanda 0%,, cu conditia sa nu intarziati in achitarea platii.

Asadar apelati la astfel de institutii, doar daca e ceva urgent, care nu mai suporta amanare . De exemplu, daca aveti un salariu de 4.000 de lei veti putea returna banii fara probleme, dar daca aveti un salariu de 1.500 de lei  si imprumutati 4.000 de lei,  sigur veti avea probleme  in  returnarea imprumutului in 30 de zile,ca sa beneficiati de dobanda 0%. In acest caz,  mai bine imprumutati o suma mai mare pentru a va descurca si cu plata.

In cazul necesitatii unui imprumut mai mare este varianta de credit ipotecar EasyCredit, care acorda pana la 900.000 lei cu garantie imobiliara. Aici se completeaza un formular online si apoi e necesara prezenta la una dintre agentiile cele mai apropiate, din orasul vostru, de unde se ridica banii si se predau actele cerute.

Este foarte important sa cititi cu atentie toate actele pe care le semnati si mai ales, termenii si conditiile contractului, pentru a preveni orice aparitie a unor taxe, comisioane sau dobanzi ascunse.

Daca ar fi sa alegem una dintre cele mai rapide solutii pentru obtinerea rapida a banilor aceasta ar reprezenta metoda unui imprumut rapid nebancar , care poate avea si forma unui credit de nevoi personale. Acest imprumut se poate obtine foarte rapid online si in deplina siguranta.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]