Diferite idei cadouri pentru iubită

Ziua iubitei tale este un eveniment destul de important pentru tine deoarece este una din persoanele tale favorite și o iubești enorm. Însă, toată această iubire pe care i-o porți nu te-a prea inspirat în ceea ce privește tema cadouri pentru iubită. În acest caz, te poți inspira din lista de mai jos și surprinde-o cu un cadou inventiv și original.

Cu siguranță ai observat că tehnologia evoluează de la o zi la alta și ne lasă pe toți cu gura până în pământ uneori. Ei bine, află că au apărut ghivece care levitează și le poți cumpăra pe post de cadou. Iubita ta poate planta floarea ei preferată în acest ghiveci ca într-unul obișnuit, asta cu condiția să fie până în 300g deoarece câmpul de levitație magnetic pe care acesta funcționează nu susține mai mult de atât. Îmbină tehnologia cu natura și obține unul din multele cadouri pentru iubită originale și inventive.

Mergând tot pe tehnologia uluitoare din secolul nostru, îi poți achiziționa o lampă Equilibrium. Este o lampă cu un design inovator și are de asemenea și o metodă originală de a fi pornită. Înăuntrul cadrului cu leduri se află două sfere magnetice care au rol de întrerupător. Dacă ridici sfera de jos, aceasta va fi atrasă de sfera de sus și vor aprinde led-urile din cadrul lămpii. Pe lângă faptul că este ideală pentru orice spațiu, a mai obținut și numeroase premii de design.

Dacă iubita ta este adepta aromaterapiei și deține tot felul de bețișoare parfumate și alte surse de parfum, acest cadou va fi potrivit pentru ea. Lampa în formă de lună care este și umidificator. Este ideală pentru o sesiune de relaxare datorită aburului parfumat create de partea de umidificator și a luminii ambientale create de partea de lampă. Are opțiunea de a-i seta lumina în funcție de necesitatea și dispoziția pe care o are iubita ta. Cu acest cadou poți să-i adaugi și un bilețel scurt în care să-i scrii că o iubești atât de mult încât i-ai adus luna de pe cer.

Ca un accesoriu pentru această lampă îi poți lua un set de uleiuri esențiale parfumate pentru cele mai bune rezultate a sesiunii de aromaterapie.

Rămânând tot  la capitolul lămpi, îi poți achiziționa iubitei tale o lampă ambientală cu sare de Himalaya. Această lampă oferă și alte beneficii pe lângă atmosfera ambientală pe care o creează. Beneficii precum menținerea aerului dintr-o încăpere curat, eliberarea stresului, dar și îmbunătățirea calității somnului, toate acestea pentru că lămpile din sare de Himalaya sunt ionizatoare naturale.

Sau pentru o notă retro, îi poți lua un ceas în formă de radio vechi și dispune de mai multe opțiuni, cum ar fi: încărcare wireless, bluetooth, radio FM și port USB. Este un ceas multifuncțional care îi va prinde bine în orice dispoziție ar fi.

Există o gamă largă de produse sugerate la capitolul cadouri pentru iubită. Cu toate că aceasta se va bucura de orice cadou va primi atâta timp cât este din partea ta, nu ezita să o uimești și surprinzi într-un mod plăcut. Fă-o să zâmbească cu un cadou original.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]