Credit cu istoric negativ poate fi un avantaj pentru tine

Credit cu istoric negativ poate fi un avantaj pentru tine

Mulți oameni cred că un împrumut bancar este singura și unica opțiune pentru a obține o proprietate. Cu toate acestea, nu este deloc așa. Există multe alte modalități de a obține o proprietate. Un împrumut bancar este doar una dintre opțiuni. Dar un împrumut nebancar ar putea fi un avantaj pentru tine dacă vrei să cumperi o proprietate ca investiție pe termen lung. Faptul că știți ce este un împrumut nebancar și care sunt avantajele și dezavantajele sale v-ar putea ajuta să luați decizia corectă. Citiți mai departe pentru a afla mai multe.

Ce este un împrumut nebancar?

Un împrumut nebancar este un împrumut care nu este asigurat sau garantat de către guvern. Acest lucru înseamnă că vă asumați un risc atunci când împrumutați bani de la un creditor nebancar. Banii pe care îi împrumutați ar putea ajunge într-un vehicul investițional garantat de guvern sau deloc. Prin urmare, atunci când vă împrumutați de la un creditor nebancar, vă riscați proprii bani. Nu este același lucru ca în cazul unui împrumut bancar, în care creditorul este asigurat oficial, iar contribuabilul este protejat în cazul în care creditorul intră în incapacitate de plată. Principala diferență este că un împrumut nebancar nu este acoperit de niciun fel de protecție financiară guvernamentală. Cu toate acestea, este important de reținut că există mai multe tipuri de împrumuturi nebancare. Există, de asemenea, multe opțiuni de finanțare cu creditori nebancari.

Care sunt avantajele unui împrumut nebancar?

Avantajele unui împrumut nebancar includ următoarele:

Nu este necesar un avans minim – Acesta este unul dintre cele mai mari avantaje ale unui credit cu istoric negativ nebancar. Suma pe care o împrumutați este complet determinată de venitul dumneavoastră și de valoarea proprietății pe care doriți să o achiziționați.
Nu este necesar niciun avans – Acesta este, de asemenea, unul dintre cele mai importante. Nu trebuie să puneți niciun ban în avans atunci când împrumutați bani de la un creditor nebancar. Acest lucru vă poate economisi o mulțime de bani pe termen lung.
Fără costuri de închidere – Unele bănci cer un avans sau o rată ipotecară crescută pentru a finaliza un împrumut. Acest lucru vă poate costa bani pe termen lung.
Nicio garanție a valorii de evaluare – Acesta este unul dintre cele mai mari plusuri ale unui credit cu istoric negativ nebancar. Dacă valoarea de piață a proprietății pe care o cumpărați nu vă despăgubește în totalitate pentru împrumut, atunci puteți pur și simplu să returnați banii creditorului.

Care sunt dezavantajele unui împrumut nebancar?

Iată care sunt principalele dezavantaje ale unui credit cu istoric negativ nebancar:

Nu ai acces la politica de îndatorare – Așa cum am menționat mai sus, unele bănci îți vor percepe o majorare anuală a ratei ipotecare pentru prelungirea creditului. Acest lucru vă poate mânca din profit dacă sunteți hotărât să obțineți un profit din investiția dumneavoastră.
Niciun acces la asigurare – Acest lucru poate fi o pacoste dacă achizitionati o casă mare. S-ar putea să nu puteți obține o acoperire pentru dumneavoastră și/sau familia dumneavoastră în cazul în care s-ar întâmpla un accident major.
Fără acces la capital – Aceasta este o altă neplăcere dacă achizitionati o casă mare. S-ar putea să nu fiți în măsură să obțineți o valoare adecvată a capitalului propriu înapoi pe proprietate dacă trebuie să o vindeți rapid.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]