Alege un body mist în ton cu parfumul tău

Alege un body mist în ton cu parfumul tău

Scopul unui spray de corp – body mist este de a oferi hidratare și tonifiere expresă a pielii pe lângă parfumul tău senzual. În acele momente în care există o senzație de uscăciune excesivă a pielii, strângere, disconfort, sprayul de corp este de neînlocuit. Spray-ul fin acționează asupra pielii ca o înghițitură de apă: împrospătează și hidratează instantaneu.

Principalul avantaj al unui spray de corp – body mist este resimțit tocmai primăvara și vara, când trebuie să hidratezi regulat pielea, dar nu dorești o cremă grasă. Body mist este cea mai recentă dezvoltare a parfumerilor care trezește un interes autentic. Flacoanele colorate, strălucitoare cu pulverizatoare și aroma incredibil de plăcută a conținutului atrag mulți clienți. Ele sunt confundate doar de scopul de neînțeles al produsului cu un nume atât de misterios: Body mist. Un spray de corp – body mist este un hibrid de îngrijire a pielii care poate fi utilizat cu un parfum în același ton.  Sau poți alege un astfel de spray în ton cu parfumul tău obișnuit.

Spray de corp – body mist – Avantaje

Combinația de ingrediente extrem de benefice pentru piele face ca sprayul să fie indispensabil pentru îngrijirea zilnică. Baza naturală conține adesea aditivi uleioși care nu înfundă porii. Fiind absorbit instantaneu, conținutul natural regenerează pielea, favorizează întinerirea acesteia, înmoaie, protejează de iritanții externi. Aroma rafinată a produsului este plăcută și se potrivește în ton cu un parfum din aceeași gamă. Majoritatea femeilor care au aflat deja despre beneficiile unui spray de corp – body mist îl poartă cu ele și îl folosesc discret în mijlocul zilei de lucru, pentru că le oferă oportunitatea de a se reîmprospăta, de a simți o relaxare plăcută care este foarte apreciată.

Cum să utilizezi corect un spray de corp – body mist?

Pentru utilizarea corectă a spray-ului, trebuie să faci un duș, dacă este necesar, să folosești un scrub și abia apoi să îl pulverizezi pe corp. De regulă, acest tip de îngrijire este suficient pentru femeile cu ten normal sau gras. Perioada cea mai favorabilă pentru utilizarea activă a acestui remediu universal, este vara. Fără a atrage praful si păstrând schimbul de căldură al pielii, body mist oferă o răcoare plăcută, împiedicând uscarea pielii. În lumea parfumeriei, aromele orientale sunt considerate cele mai persistente și senzuale, misterioase și unice. Create pe bază de ingrediente naturale, au un sillage incredibil, ademenitor și intrigant pentru trecători.

Zafaran.ro are o linie clară de spray de corp – body mist care se potrivesc perfect cu parfumul tău. Uneori, parfumurile orientale groase sună grozav pe pielea femeilor, iar cele florale și ușoare pe cea a bărbaților. Adesea, în parfumeria orientală, sprayurile orientale se împletesc în mod tradiţional cu parfumurile orientale, și de asemenea, compoziția lor este lipsită de apă și componente care conțin alcool. Pentru a conferi stabilitate compoziției, parfumierii folosesc uleiuri aromatice naturale mai puțin volatile. De aceea, chiar și o mică picătură de parfum aplicată pe corp poate răsuna cel putin 10 ore. Parfumeria orientală arabă este o oază specială, fabuloasă de farmec și stil distinctiv în lumea parfumurilor moderne. Din cele mai vechi timpuri, parfumeria din țările estice s-a dezvoltat într-un mod unic, care este foarte diferit de stilul occidental. Frumusețea unui spray de corp – body mist oriental nu constă doar în compoziția sa bogată, persistentă, intensă, ci și în designul șic al recipientului.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]