Există bănci care acordă credit cu istoric negativ?

Dacă te confrunți cu datorii sau ai un sold destul de mare pe cardul de credit, să știi că nu ești singurul. Când sunteți îndatorat, este important să știți ce opțiuni bancare sunt disponibile pentru a vă asigura că banii sunt în siguranță și că puteți acorda prioritate facturilor gospodăriei în detrimentul datoriei negarantate. Dacă vă străduiți să plătiți datoriile și banca nu vă poate oferi niciun ajutor, trebuie să vă asigurați că acordați prioritate facturilor și costurilor de traiul de zi cu zi.

Pentru mulți oameni, scorurile și istoricul de credit sunt un mister. Cum ajunge o bancă la calculul unor anumite cote, astfel încât să accepte sau să refuze să vă acorde un credit? În acest articol, vă dezvăluim informații importante pentru a înțelege acești parametri.

Dosarul de credit

Dacă banca nu vrea să vă mai dea credite ori vi le dă, dar cu dobânzi foarte mari, atunci ceva este în neregulă. Istoricul și scorul de credit sunt clar vizate de acest lucru! Pentru a schimbă situația, trebuie să cunoașteți lucrurile care vă influențează scorul.

Dacă scorul de credit este slab și vă împiedică să vă îndepliniti planurile (mașină, casă, renovare, călătorii etc.), vestea bună este că îl puteți îmbunătăți făcând lucrurile corect și obținând un nou împrumut de la bănci care acordă credit cu istoric negativ.

Care este scorul de credit?

Scorul de credit (pe care unii îl numesc și „scor de credit” sau „raport de credit”) este scorul care reprezintă imaginea ta financiară.

Această notă le spune creditorilor cât de bine v-ați plătit datoriile în trecut și în timp util. Mai pe scurt, scorul de credit arată ce capacitate de a achita datoriile la timp are o persoană.

Companiile care se ocupă cu acest lucru îl calculează în funcție de istoricul dvs. financiar, de datoriile pe care le-ați plătit, de utilizarea cardurilor de credit și de alți factori.

Ce poți să oferi unor bănci care acordă credit cu istoric negativ?

Există cinci lucruri cheie care compun imaginea dvs. ca și debitor și pe care instituțiile financiare le iau în considerare înainte de a vă acorda un împrumut, o linie de credit sau un card de credit:

Gradul de îndatorare

Scorul de credit

Venitul lunar

Proprietăți, mașini și alte bunuri deținute

Stabilitatea la locul de muncă și locul de reședință

Faceți mai multe solicitări în același timp la mai multe bănci care acordă credit cu istoric negativ. Dacă le faceți în decurs de 2 săptămâni, vor apărea că o singură înregistrare în istoricul de credit.

Oricum, dacă scorul dvs. de credit nu este bun, îl puteți reconstrui. Nimic nu este veșnic! Prin urmare, situația poate fi întotdeauna îmbunătățită! Verificați și la bănci care acordă credit cu istoric negativ pentru a cere o opinie avizată și a găsi o soluție de refinanțare.

Nimeni nu vrea să se îndatoreze. Este doar unul dintre acele lucruri care se întâmplă fără să vrei sau poate chiar să simțiți că datoria a scăpat de sub control. Nu disperați, există soluții pentru fiecare!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]