Colanții la reducere – amici sau inamici ai doamnelor

Colanții la reducere – amici sau inamici ai doamnelor

Practici și confortabili, colanții la reducere sunt un element de bază în garderobă. Deși tendințele în modă se succed, un lucru va rămâne întotdeauna același: colanții clasici nu sunt pantaloni și nu ar trebui niciodată considerați astfel. Ar trebui purtați cu un top care ascunde fesele și picioarele.

Colanții nu au limită de vârstă, sunt una dintre singurele haine pe care le poți purta din copilărie până la maturitate, dar purtarea lor este limitată când vine vorba de siluetă.

Sunt mai potriviți pentru tipurile de corp subțire sau pentru cei care nu prezintă imperfecțiuni precum piele cu aspect de coajă de portocală, celulita,… deoarece oferă o privire de ansamblu asupra siluetei.

Dar nu trebuie să intre în panică persoanele mai voluptuoase. Va fi suficient să-i alegeți cum trebuie: dintr-un material destul de gros. Purtați cu o bluza mai largă, dintr-un material subțire, vă vor oferi o siluetă superbă.

Este un adevărat element de bază care poate fi purtat acasă, la serviciu sau în timp ce practicați un sport. O adevărată a doua piele, vor ocupa puțin spațiu în garderobă și vor fi îmbrăcați în cel mai scurt timp în timpul antrenamentului zilnic.

Colanții clasici sunt negri, simpli, din bumbac sau material sintetic cel mai adesea, lungime clasică și cu talie elastică. Dacă doriți să variați și să limitați negrul, alegeți o nuanță neutră și destul de închisă, cum ar fi gri cărbune, va fi mult mai ușor să compuneți ținute în jurul său.

Nu ezitați să practicați „stratificarea” (purtarea mai multor bluze peste colanți) și să purtați centuri, mai ales dacă ați ales să o purtați cu o cămașă bărbătească. Îi puteți purta la birou, asortați cu o cămașă, tocuri și un blazer care să vă acopere fesele.

Pentru iarnă: o geacă, un pulover de lână, o cămașă dedesubt, botine cu toc și colanți groși. Sunt discreți și feminini purtați cu toate aceste straturi de îmbrăcăminte. Un alt avantaj ar fi că vă țin de cald, întrucât stau lipiți de piele.

De evitat, în cazul colanților la reducere, ar fi pe cei transparenți care arată mai mult decât ne-am dori. Mai corect ar fi să optăm pentru ciorapi fini dacă ne dorim transparență. De asemenea, colanții cu modele, care arată mai bine pe un copil decât pe o femeie în toată firea.

Colanții rimează adesea cu confortul, așa că vom căuta o achiziție pe internet accesând about you cod de reducere și putem uita de tocuri care vor părea prea sofisticate asociate cu acest articol vestimentar. În schimb, optați pentru adidași sau teniși cu imprimeu metalic sau leopard, care vor adăuga o notă la modă unui aspect relativ simplu.

Un tip de colanți deosebiți sunt cei din piele, al căror scop este de a transforma colanții în pantaloni de purtat zilnic. Asociați cu o pereche de botine și un pardesiu, vă pot da un aspect foarte chic.

Ultimul detaliu, dar nu cel din urmă, care nu trebuie trecut cu vederea în ceea ce privește colanții: lungimea. Într-adevăr, dacă sunt prea scurți, pot deveni rapid pantaloni sport. De asemenea, vor tinde să taie piciorul, lucru neplăcut pentru persoanele scunde! Dacă pantalonii scurți de ciclism sunt foarte la modă, ideali sunt colanții care coboară până la glezne, putând fi combinați cu diverse bluze astfel încât să obținem ținute potrivite oricărui tip de silueta.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]