Un cadou pentru iubita de ziua ei mai… altfel: un set de lenjerie intima

A face cadou lenjerie intimă este un semn puternic că ții la ea, că îți pasă de ea și că vrei să o faci fericită. Așa că va fi încântată de atenția acordată, dar și tu va trebui să-ți alegi bine cadoul și asta e altă problemă.

Femeile iubesc lenjeria și îi acordă o mare importanță. Este o plăcere să-și cumpere lenjerie și unele sunt experte în materie! Așa că demersul tău va fi cu atât mai greu!

Nu și dacă îți dăm câteva sfaturi prețioase. Iată de ce trebuie să ții cont când alegi să oferi lenjerie intimă drept cadou pentru iubita de ziua ei.

Mărimea sutienului

Dacă nu știi care este mărimea ei de sutien, du-te și uită-te în sertarul ei de lenjerie! Verifică mărimea mai multor sutiene pentru că, ai grijă, brandurile nu croiesc la fel. Profită de ocazie pentru a identifica unul sau mai multe mărci pentru care are o anumită preferință. Poți spune cu ușurință ce stil îi place să poarte. Să șții că mărimea sutienului constă din două informații: un număr și o literă. Numărul indică circumferința spatelui (de exemplu, 85.90.95), iar litera indică adâncimea cupei: A și B pentru cupe mici și adânci și F, G, H pentru cupe foarte adânci.

Gusturile ei

Încearca să planifici din timp, astfel încât să poți pune întrebări fără că ea să între la bănuieli. Dacă se uită într-o revistă, stai lângă ea și cere-i părerea despre look-urile ei preferate. Dacă ai un pic mai mult fler, ar trebui să-i cunoșți gusturile și preferințele. Intră într-un magazin cu ea pentru a înțelege preferințele ei. Fii subtil! Femeilor le place lenjeria utilă care va rezista în timp. Nu ezita să acorzi prioritate calității și designului!

Nu oferi lenjerie prea îndrăzneață dacă acesta nu este stilul ei. Atenție, domnilor, va trebui să faceți un compromis între ce ați vrea să poarte și ce vrea ea să poarte și în ce tip de lenjerie se va simți frumoasă! Dacă este mai clasică, s-ar putea să nu se simtă foarte confortabil cu portjartiere sau lenjerie mai sexy. Inspiră-te și din dressingul ei de lenjerie intimă!

Ambalajul

Cu siguranță cadoul tău o va face foarte fericită, dar cu atât mai mult dacă este bine prezentat. O femeie este sensibilă la cadou, dar acordă și o mare importanță implicării pe care o ai în realizarea cadoului. Este dificil să oferi lenjerie, mai ales dacă este sexy, nu poate fi oferită în orice împrejurare. Planifică un mic moment intim pentru a-i oferi setul de lenjerie ca și cadou pentru iubita de ziua ei. Pregătește o cină romantică, cumpără-i un buchet de flori și găsește momentul perfect pentru a-i oferi un cadou. Efectul va fi și mai mare. Când va vedea cadoul, va fi surprinsă și va observa că ai fost atent la detalii precum ambalajul.

De asemenea, poți inova oferindu-i colanți eleganți sau ciorapi drăguți. Fii atent, colanții sau ciorapii nu sunt un cadou în sine, dar pot fi un plus frumos la un set de lenjerie sau la portjartiere, de exemplu. Astfel, își poate completa imediat ținuta.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]