Notino livrare gratuită pentru ojă ta pe care să (nu) o asortezi cu ținuta

Notino livrare gratuită pentru ojă ta pe care să (nu) o asortezi cu ținuta

Ar trebui să asortezi oja cu ținuta ta?

Mai mult decât un finisaj, oja funcționează că un adevărat accesoriu în zilele noastre, mai ales, când piață e suprasaturată de culori, tehnici și echipamente pentru o manichiură perfectă. Va avea astfel ca efect evidentierea mainilor tale. Cat despre o geanta, o bijuterie sau un element de coafura, oja trebuie sa corespunda personalitatii tale. Dar ar trebui să asortezi oja cu ținuta ta? Ramane de vazut in continuare, avand in vedere ca trebuie tinut cont si de diferitele nuante de pe piata, dar si de trend. Ai tot ce e pe val acum in materie de oja in magazinul online. Ba mai mult, poti beneficia si de Notino livrare gratuită la comanda!

Cum să-ți  asortezi (sau nu) oja cu ținuta ta?

Acum să trecem la miezul problemei, văzând cum să asortezi oja cu ținuta ta. Evident că nu se pune problema să-ți refaci manichiura în fiecare zi, astfel încât unghiile tale să fie în corelație perfectă cu hainele tale de zi cu zi.

Asortează-ți oja cu un accesoriu al ținutei tale

Un lac de unghii, cu atat mai mult daca este un lac semipermanent, va avea avantajul de a ramane pe unghii cateva zile inainte de a se sterge. Ar trebui deci sa optezi pentru o oja care se va adapta stilului tău vestimentar general. Pentru asta, câteva sfaturi:

Mizeaza pe nuanțe neutre și de bază

Culorile discrete, neutre sunt bine-cunoscute pentru că oferă unghiilor tale un finisaj ingrijit, în timp ce se îmbină perfect cu orice ținută. Fie că ești discretă din fire, fie că ești un fan al ținutelor excentrice, culorile neutre nu te vor face niciodata sa dai gres. Ai grija insa sa alegi o nuanta neutra apropiata de cea a pielii tale sau sa optezi pentru aplicarea de lac transparent.

De asemenea, poți alege să vopsesti unghiile cu o culoare de bază precum roșu și variantele acesteia (zmeură, visiniu etc.). Această nuanță clasică este atemporală și se va potrivi cu toate ținutele tale, ziua sau noaptea.

Ia de la Notino livrare gratuită si joacă-te cu asociațiile câștigătoare

Se știe că anumite culori se combină deosebit de bine. Dar trebuie să cunoști combinațiile de culori potrivite pentru a lua o decizie bună. O ojă roșie sau portocalie se va potrivi perfect cu o ținută albastră sau din denim, și va fi remarcabilă pe un look total black.

Kaki, galben muștar sau gri vor fi perfect evidențiate de un lac fucsia sau visiniu. In sfarsit, culorile neutre precum gri, maro sau negru vor avea avantajul de a se combina cu multe tinute, de la cele mai elementare la cele mai colorate.

De asemenea, poți asorta culoarea lacului de unghii cu un accesoriu precum bijuterii, o eșarfă sau o geantă.

Arta unghiilor nu a fost niciodată atât de dezvoltată ca astăzi, fie pe unghii naturale, fie pe unghii false. Profita de aceste oportunitati si de produsele de calitate de pe site, precum si de Notino livrare gratuită la comenzile tale utilizând un cod voucher notino!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]