Ce ai spune de o trotinetă electrică luată cu un împrumut de la trakia credit ifn?

Utilizatorii de trotinete electrice au început să „invadeze” traficul din orașele României, mai ales în diminețile aglomerate, când traficul este infernal. Pare soluția perfectă pentru cei care vor să ajungă rapid la serviciu sau pentru tinerii ce se grăbesc să ajungă la cursuri. În funcție de model, este posibilă cumpărarea lor cu ajutorul unui împrumut de la trakia credit ifn, de exemplu, folosind un împrumut de nevoi personale.

Revoluția trotinetelor electrice

Este un fenomen tehnologic pe care mulți dintre noi nu prea l-a anticipat. Asociată până mai ieri cu copilăria, trotinetă a devenit foarte populară datorită a două fenomene: trecerea la electric și rapiditatea lor. Viteză lor, limitată la 20 km/h, dar capabilă să atingă 25 km/h în condiții normale, le permite să se deplaseze mai repede decât pe jos, fără oboseala și transpirația unei călătorii cu bicicletă.

Nu trebuie însă ignorată siguranța în cursul unor astfel de călătorii cu trotinetă electrică. Un echipament de protecție ar putea fi necesar, în condițiile în care oamenii nu sunt încă obișnuiți cu acest tip de mijloc de deplasare. Ar trebui deci adăugat la costul unei trotinete electrice și cel al unui echipament de protecție de calitate. Nu trebuie făcut rabat la siguranță!

De ce să iei un împrumut de la trakia credit ifn pentru o trotinetă electrică?

Călătorești în aer liber mai degrabă decât în ​​îmbulzeală din mijloacele de transport în comun, vrei să ajungi unde doreșți fără să-ți faci griji cu privire la parcarete vezi alunecand fără efort pe asfalt?Trotinetă electrică este pe cât de practică, pe atât de plăcut de utilizat. Dimensiune ecologică suplimentară (emisia de carbon este similară cu cea a transportului public, ținând cont de încărcarea regulată a bateriei) o face și mai atractivă.

Dacă ești un student cu venituri restrânse sau un tânăr la început de drum, trebuie să știi că există modele entry-level de la 200 €, dar poți câștiga semnificativ în performanță și confort cu un buget de peste 500 €. O investiție care se poate face cu un credit de consum de la trakia credit ifn.

Cu toate acestea, va fi nevoie de un buget de aproximativ 1.000 de euro pentru a-ți permite o trotinetă electrică de ultimă generație, cu dotări practice (model pliabil) și performanțe importante pentru siguranța ta (frânare, încărcare pe distanțe lungi). Pentru un împrumut la trakia credit ifn de această sumă pe o perioadă de 12 luni, ratele lunare pentru creditul de consum vor fi în jur de 84 de euro, în funcție de ce îți alegi.

Folosește simulatorul online pentru a te ajuta să determini ce finanțare să alegi pentru o trotinetă electrică sau chiar un scuter electric. Datorită acestei aplicații online, poți efectua o simulare de credit la trakia credit ifn pentru o trotinetă electrică sau un alt vehicul eligibil, și astfel să evaluezi:

suma ratelor lunare ce trebuie rambursate (cu sau fără asigurare) în funcție de suma împrumutată și perioada de creditare;
rată dobânzii creditului pentru achiziționarea unei trotinete electrice sau a unui scuter electric, de exemplu;
costul total al dobânzii;
suma totală de rambursat, inclusiv dobânda.

Ia în considerare un mic imprumul de la trakia credit ifn pentru o trotinetă electrică! Îți poți asigura astfel o deplasare ușoară, rapidă și sigură prin oraș.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]