Credit urgent online. O pisică birmaneză sau un albastru de Rusia?

Credit urgent online. O pisică birmaneză sau un albastru de Rusia?

Studiile arată că 87% din populația globului îndrăgesc animalele, nu doar pe cele domestice, dar și pe cele sălbatice. Știm cu toții că există numeroși fotografi care prind în obiective tot felul de animăluțe exotice, sălbatice, reptile destul de periculoase, și fac asta din pasiunea pentru animale.

Iar 62% din  populația lumii deține unul sau mai multe animale de companie: pisici, câini, hamsteri, papagali, iepurași, șoricei, ba chiar reptile cum ar fi șerpi neveninoși sau șopârle de tot felul de dimensiuni. Însă, în general, copiii sunt cei care iubesc cel mai mult animalele de companie iar părinții fac tot ce le stă în putință să adopte sau să cumpere un animal de companie. Stim că există anumite animale de companie care vindecă anumite anomalii, boli, sau care intuiesc locul durerii omului sau care chiar au rol de îndrumător al omului, cum ar fi spre exemplu acei căței care își ajută stăpânul care este orb, îl îndrumă și îl avertizează când stăpânul trebuia să își mărească atenția.

Unii oameni preferă animale luate de la adăpost dar există și persoane care preferă animale de o anumită rasă care, bineînțeles, au și un preț pe măsură.

Ce să fac dacă copilul meu insistă să îi cumpăr un animal de companie de rasă?

Copiii își doresc tot felul de lucruri, de jucării cu care cel mai probabil nu se vor juca, în general își doresc obiecte pe care le văd la alți copii din grupul lor de joacă. Dar ce faci dacă vine la tine într-o zi și îți spune că vrea un animal de companie. Chiar dacă îi explici că este destul de dificil să întreții un animal, să ai grijă de el, să îl scoți afară regulat, copilul continuă să îți ceară acest lucru spunând chiar că el va fi responsabil și că doar el va avea grijă de animăluț.

Începeți să căutați pe internet o pisică de rasă însă prețurile sunt destul de piperate. De exemplu, o pisică din rasa Albastru de Rusia ajunge la prețul de 200 de euro, un British Shorthair Blue ajunge până la 250 de euro, ce să mai spun de pisica bengaleză care are pretul de 1000 de euro. Nu îți permiți o astfel de pisică dar totuși, copilul tău vrea una.

Cine te poate ajuta?

În privința banilor nu trebuie să îți faci griji pentru că sunt destul de multe variante avantajoase pentru tine. Recomandat pentru nevoia ta este un credit fulger aprobat imediat. De ce unul nebancar? Pentru că doar aceste credite sunt aprobate rapid și cu banii pe loc. Tu nu trebuie să zăbovești deoarece copilul tău așteaptă nerăbdător și probabil îți aduce aminte în fiecare zi că vrea un animal de companie. Un astfel de credit ți-l poate oferi VivaCredit, unde ai 0% dobândă. Probabil ai un job destul de încărcat deoarece tu nu poți avea grijă de animăluț și evident că nici nu te poti deplasa la sediul băncii. E ok, poți face întreaga procedură doar online, de acasă.

E super simplu. Iar creditele nebancare aduc mereu avantaje clienților.

Sper să vă bucurați de animăluțul vostru și de asemenea, sper să fie foarte încântat copilul tău la întâlnirea cu noul membru al familiei.

 

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]