Credit fulger aprobat online pentru deschiderea unei afaceri

Credit fulger aprobat online pentru deschiderea unei afaceri

Aplică pentru un credit

Deschiderea și menținerea pe lungă durată al unui business sau al unei afaceri poate părea un lucru complicat iar susținerea unui astfel de proiect poate cauza probleme cu banii oricărei persoane, aici intervin instituțiile financiare nebancare ce pot oferi echilibrul mult dorit într-o astfel de situație grea de gestionat.

ICredit are un astfel de program, intitulat iBusiness, dedicat celor ce vor să își deschidă afaceri sau să își mențină pe linia de plutire afacerea până la mult așteptata reușită în domeniu. Motivele pentru un astfel de împrumut bancar pentru un hobby ce poate ți s-a transformat într-o mică afacere pot varia, capitalul de lucru poate fi prea mic momentan sau un deficit al gamei de produse până la o rivalitate cu un alt brand ce s-a mutat lângă tine și ai nevoie să îți păstrezi oamenii, angajații și clienții aproape pentru a ieși din acest impas.

Astfel cu acest împrumut fulger aprobat online nebancar menit să te ajute în afacerea sau business-ul tău, îți poți crește fondurile zilnice, diversitatea și gama produselor tale se vor îmbunătății atât ca numâr cât și calitate, profitul devenind cu mult mai mare iar impasul ar putea deveni cu mult mai mic și mult mai realizabil obiectivul de a ieși din el și a-ți evolua business-ul.

Astfel iCredit te ajută să devii mai competitiv, mai stabil și să dezvolți tot pentru ceea ce ai lucrat până acum, cu această ofertă tocmai pentru afaceri, producția crește astfel vei vinde mai multe produse, nevoie urgente și utilajele esențiale putând fi mai ușor de gestionat, optimizarea costurilor fiind poate obiectivul primar într-o astfel de situație.

Aplicarea și înscrierea pentru un astfel de credit este la îndemâna oricui deține o mică afacere sau o afacere ce este deja în floare, poți aplica pe ibusiness.ro sau poți suna la 0317171100 sau *7171 pentru mai multe detalii, poți veni în oricare din cele peste 100 de birouri deținute de iCredit din țară, aprobarea fiind rapidă fiind fără asigurări și extra comisioane și poți beneficia chiar de un consultant financiar dedicat investiției și afacerii tale personale.

Documentele necesare sunt cele minime acestea incluzând cartea de identitate al persoanei fizice autorizate, certificatul de înființare al persoanei fizice autorizate și dovezi de obținere al venitului propriei afaceri.

Ratele în cazul unui astfel de credit sunt săptămânale, nu lunare, creditul maxim putând fi de 15000 lei și până la 60 de săptămâni.

Un calcul ușor ce poate fi realizat chiar și pe site pe platforma site-ului iCredit cu ajutorul calculatorului implementat arată că pentru un credit de 1000 de lei, pe 18 săptămâni, suma totală pe care ar trebui s-o plătești este de 1602 lei. Rata săptămânală fiind în valoare de 89 lei iar dobânda anuală efectivă de 1540,49%, dobânda aferentă creditului de 439,23% fiind fixă în primele 7 săptămâni și o reducere majoră până la 17,97% în următoarele 11 săptămani și profiți de un comision de analiză al dosarului în valoare de 0 lei, o variantă greu de întâlnit în majoritatea creditelor, astfel toate beneficiile fiind în favoarea afacerii.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]