Credit până la salariu. De unde îl poți avea și la ce dobândă?

Credit până la salariu. De unde îl poți avea și la ce dobândă?

Te afli într-o situație în care ai nevoie de un împrumut până la salariu? Noi avem soluția! În următoarele rânduri vom dezbate și dezvolta acest subiect pentru ca tu să iei cea mai bună decizie când dorești să contractezi un credit până la salariu.

De unde poți lua un credit până la salariu?

S-a întâmplat să ai o urgență în familie și ai nevoie de bani? CreditDoctor a făcut un scoring pentru cei interesati de împrumuturi online și a venit cu următorul rezultat. Cea mai populară soluție de credit până la salariu este site-ul VivaCredit. Această instituție financiară nebancară oferă un împrumut de până la două mii de lei pe o perioadă nedeterminată și cu o dobândă de 1.2% pe zi. Șmecheria pentru care acest site se califică la categoria de împrumut până la salariu este faptul că acest ifn oferă o dobândă de 0% pentru primele 30 de zile. Deci dacă aveți nevoie de maximum 2.000 lei pentru doar 30 de zile, îi puteți contracta cu 0% dobândă.

A doua instituție financiară nebancară ce oferă un împrumut pe termen scurt se numeste CreditFix. De la acest creditor puteți împrumuta până la 4.000 lei, iar până la suma de 2.000 lei dobânda este și aici 0%.  Durata de aprobare este de doar 15 minute iar contractul se încheie pe o perioadă maximă de 60 de luni calendaristice.

Acum că am lămurit aceste aspecte, dacă nevoia vă împinge puteți să împrumutați bani de la ambele instituții pentru a beneficia de o sumă mai mare și de dobânda de 0%, dar atenție nu întârziați cu plata mai mult decât scrie în contract pentru că veți intra în perioada de dobânzi. Împrumutați banii doar dacă aveți o nevoie reală, nu un moft sau o achiziție de impuls. Dacă totuși aveți o cumpărătură de impuls și ați prins o ofertă bună, cum au fost la emag laptopuri de la 4.000 lei la 2.000 lei puteți face o investiție doar dacă aveți un salariu de minim 4.000 lei de unde puteți returna banii înapoi fără nicio problemă. Altfel dacă aveți un salariu de 1500 lei și împrumutați 4.000 lei sigur nu veți capabili să returnați împrumutul în 30 de zile ca să puteți beneficia de 0% dobândă. Pentru aceasta mai bine împrumutați o sumă mai mare, plătiți dobânda lunară, dar v-ați acoperit nevoia cu o sumă mai mare.

Ce faci daca ai nevoie de un împrumut mai mare?

În cazul în care aveți nevoie de o sumă mai mare, ori viața voastră depinde de asta pentru o operație costisitoare în afara țării, vă recomandam un credit ipotecar de la EasyCredit de unde puteți împrumuta până la 900.000 lei cu o garanție imobiliară (vilă, casă, apartament, teren). Intrati pe site-ul easycredit.ro completați formularul și apoi vă prezentați la agenția din orașul vostru pentru a intra în posesia banilor și pentru a preda documentele cerute.

Finalmente vă recomandăm să nu luați decizii pripite și să citiți toate condițiile și toți termenii contractului pentru a nu fi luați prin surprindere de diferite taxe, comisioane ori dobânzi ascunse. Chiar dacă urgența banilor este una iminentă, rezervați-vă 10-20 de minute pentru a citi totul cu atenție și apoi luați decizia finala de a contracta creditul rapid online sau de a-l refuza și a vă împrumuta de la prieteni ori familie.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]